Košarka

Prva pobjeda Memphisa, Raptorsi izborili produžetak pa slavili

Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.11.2023.
Prva pobjeda Memphisa, Raptorsi izborili produžetak pa slavili
Foto: EPA

Sinoć su odigrane još četiri utakmice na NBA parketima. Izdvaja se prva pobjeda Memphis Grizzliesa, Kevin Durant koji je predvodio Phoenix Sunse te slavlje Toronto Raptorsa nakon produžetka kod San Antonio Spursa...

Do treće pobjede sezone stigli su Phoenix Sunsi koji su sinoć na gostovanju kod Detroit Pistonsa slavili sa 120:106, na krilima Kevina Duranta. Domaćin je tako pao na omjer od dvije pobjede i pet poraza.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Durant je susret zaključio s 41 poenom i pet asistencija, a najbolji je kod Detroita bio Cade Cunningham s 26 koševa i šest asistencija.

Toronto Raptorsi su ubačajem OG Anunobyja sekundu prije kraja izjednačili na 110:110 protiv San Antonio Spursa, a u produžetku su uspjeli doći i do pobjede. Time su došli na omjer 3-4, dok su Spursi trenutno na 3-3.

Prvo ime pobjedničke ekipe bio je Scottie Barnes s 30 poena, 11 skokova, šest asistencija te po tri blokade, ukradene i izgubljene lopte. Keldon Johnson dodao je 26 koševa i šest skokova za Spurse.

Charlotte Hornetsi imali su vodstvo 62:50 na poluvremenu protiv Dallas Mavericksa koji su u nastavku preokrenuli te slavili sa 124:118. Tako su stigli na omjer 5-1, dok Hornetsi ostaju na dvije pobjede nakon šest odigranih utakmica.

Luka Dončić predvodio je Dallas s 23 poena, 12 skokova i devet asistencija, a najbolji je kod Charlotte bio LaMelo Ball s 30 poena, deset skokova i 13 asistencija.

Prvu pobjedu u sedmoj utakmici sezone dočekali su Memphis Grizzliesi koji su bili bolji od Portland Trail Blazersa u gostima. Na koncu su slavili sa 112:100.

Predvodio ih je Desmond Bane s 30 poena, osam skokova i pet asistencija, dok je najbolji kod Blazersa bio Jerami Grant s 27 koševa.

NBA:
Detroit Pistons - Phoenix Suns 106:120
San Antonio Spurs - Toronto Raptors 116:123
Dallas Mavericks - Charlotte Hornets 124:118
Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies 100:112

FOTO: EPA/JASON SZENES

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!