Liga prvaka, skupina F, 4. kolo, 07.11.2023, 21:00 h
Milan
Milan 2:1 Paris Saint-Germain
Paris Saint-Germain

Milan pobjedom protiv PSG-a potpuno 'otvorio' skupinu

Mihaela Bradovski • utorak, 07.11.2023.
Milan pobjedom protiv PSG-a potpuno 'otvorio' skupinu
Foto: EPA

U skupini F ranije danas Borussia je svladala Newcastle, a nakon što je Milan u drugom susretu bio bolji od PSG-a, situacija se potpuno zakomplicirala...

Za Milan je ovo bila utakmica u kojoj nije smio niti slučajno upisati poraz. Trebao je pobjedu koja bi ga vratila u život i upisao ju je slaveći s 2:1.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Odlično je krenuo PSG i stigao do vodstva već u devetoj minuti. Ubačena lopta iz kornera, u skoku je bio najviši Marquinhos koji ju je prebacio na drugu vratnicu gdje je potpuno sam Milan Škriniar koji glavom iz blizine pogađa mrežu.

Tri minute su trebale Milanu da odgovori i dođe do svog prvog pogotka u Ligi prvaka ove sezone. Olivier Giroud je povukao napad i pucao s nekih 13-14 metara, Donnarumma je odbio loptu, ali do nje dolazi Rafael Leao i preko glave je šalje s ruba peterca je šalje u mrežu.

Sredinom prvog dijela mogli su do pogotka i jedni i drugi. Prvo je Dembele pucao sa 17 metara i pogodio gredu, iz toga je krenula kontra Milana koju je zaključio Giroud udarcem u vanjski dio mreže.

Brzo u drugom dijelu Milan je stigao do pogotka. U 16 metara nakon duela su ostali ležati Hakimi i Leao, Parižani su tražili prekid igre, ali Hernandez je nabacio te Giroud glavom zakucao loptu u mrežu.

U završnici susreta PSG je imao veliku priliku za poravnanje, ali udarac Leeja pogodio je vratnicu. Tražili su gosti poravnanje, ali Milan je izdržao i uzeo prvu pobjedu.

FOTO: EPA/MATTEO BAZZI

Liga prvaka, skupina F

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Borussia D.2:0Newcastle
Milan2:1PSG
1Borussia D. 67:4+311
2PSG 69:8+18
3Milan 65:8-38
4Newcastle 66:7-15

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!