Nogomet

Dvoboj ukrajinskog prvenstva trajao gotovo pet sati

HINA, Petar Jenjić • srijeda, 08.11.2023.
Dvoboj ukrajinskog prvenstva trajao gotovo pet sati

Susret ukrajinskog nogometnog prvenstva izmeđnju Dnjipra-1 i Oleksandrije trajao je gotovo pet sati. Razlog su uzbune zbog zračnih napada...

Ukrajinski nogometni prvoligaši Dnjipro-1 i Oleksandrija igrali su u ponedjeljak gotovo pet sati što je najduži susret u povijesti ukrajinskog prvenstva.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Susret 13. kola ukrajinskog prvenstva, koji se igrao u Dnjipru, počeo je u 17.00 sati, a završio tek malo prije 22:00 sata, nakon gotovo 280 minuta.

Razlog tome bile su brojni prekidi zbog uzbuna za zračne napade. Utakmice, koje se iz sigurnosnih razloga igraju bez gledatelja, moraju se prekinuti u slučaju zračne uzbune koja se za vrijeme ogleda između Dnjipra i Oleksandrije oglasila nekoliko puta.

"Ovo je najduži susret u povijesti ukrajinskog prvenstva", navodi sport.ua. Na koncu je Dnjipro pobijedio s 1:0, a pogodak odluke zabio je Aleksandar Filipov u 34. minuti susreta.

Dnjipro se trenutačno nalazi na drugom mjestu ukrajinskog prvenstva sa 27 bodova, koliko ima i vodeći Krivbas. Šahtar je četvrti sa 24 boda, dok je kijevski Dinamo na osmoj poziciji sa 16 bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!