Nogomet

Dinamo putuje prema Češkoj bez Petkovića, u Zagrebu ostao Menalo

Petar Jenjić • srijeda, 08.11.2023.
Dinamo putuje prema Češkoj bez Petkovića, u Zagrebu ostao Menalo
Foto: Damir Senčar/HINA

Nogometaši Dinama danas putuju prema Češkoj gdje će sutra igrati protiv Viktorije Plzen. U kadru i dalje nema Bruna Petkovića zbog problema s ozljedom...

Dinamo u četvrtak igra utakmicu četvrtog kola Konferencijske lige na gostovanju kod Viktorije Plzen. Momčad će oko 11 sati poletjeti prema Češkoj.

Igraj na Viktoria Plzen - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sutrašnji domaćin trenutno je na maksimalnom učinku s devet bodova, a na put prema Plzenu ići će Dino Perić, Maxime Bernauer i Robert Ljubičić koji nisu bili u konkurenciji proteklog vikenda na gostovanju kod Varaždina.

Na put prema Češkoj neće ići Bruno Petković koji i dalje ima problema s ozljedom, kao ni Arijan Ademi i Theophile Catherine koji nema pravo nastupa u europskim utakmicama. U Zagrebu je ostao i Luka Menalo koji je ovoga ispao višak, kao i duže ozlijeđeni Lukas Kačavenda i Luka Stojković.

23 igrača Dinama koja su otputovala u Češku: Nevistić, Zagorac, Moharrami, Ristovski, Perić, Bernauer, Šutalo, Perković, Sosa, Ljubičić, Mišić, Sučić, Halilović, Bulat, Baturina, Špikić, Kaneko, Vidović, Marin, Rukavina, Kulenović, Drmić i Emreli.

FOTO: Damir Senčar/HINA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!