Ostali sportovi

Nastavlja se Premijer liga hrvača, Petrinjci već u petak mogu staviti ruku na pehar prvaka

Sportnet, Branimir Korać • četvrtak, 09.11.2023.
Nastavlja se Premijer liga hrvača, Petrinjci već u petak mogu staviti ruku na pehar prvaka
Foto: Daniel Kasap/HINA

Sljedećih pet vikenda na rasporedu je jesenski dio hrvačke Premijer lige. U drugi dio sezone s prvog mjesta ulaze hrvači Petrinje koji su ostvarili stopostotan učinak u prvih pet kola...

Sezona se nastavlja susretima šestog kola, a u petak nas očekuje najvažniji i svakako najzanimljiviji susret u kojem će Sesvetski Kraljevec ugostiti Petrinju.

U sportskoj dvorani OŠ Iver s početkom u 18 sati hrvat će se susret koji će možda odlučiti prvaka Premijer lige. Najozbiljniji konkurent do sada nepobjeđenim Petrinjcima su upravo Kraljevčani.

U slučaju da Sesvetski Kraljevec pobijedi na domaćem terenu, tada je još sve otvoreno. Ako domaćini slave te u nekom od sljedećih kola netko pobijedi Petrinju (a Kraljevčani upišu sve pobjede), gledat će se penalizacija i ona odlučiti o pobjedniku Premijer lige za 2023. godinu.

Taj derbi susret kola po prvi puta možete pratiti uživo na Sportskoj televiziji.

Drugi susret šestog kola održat će se u subotu u Brezovici gdje domaćin HK Hrvatski dragovoljac dočekuje ekipu Vindije iz Varaždina. Susret počinje u 18 sati.

U posljednjem susretu šestog kola hrvači Sesveta dočekuju rivale iz HK Zagreb. Susret će se održati u nedjelju u dvorani HK Sesvete s početkom u 18 sati.

FOTO: HINA/ Daniel KASAP

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!