Nogomet

Dalić o Kovačeviću: 'U kontaktu smo, znam cijelu situaciju oko toga, napravit ću sve što mogu'

Branimir Korać • ponedjeljak, 13.11.2023.
Dalić o Kovačeviću: 'U kontaktu smo, znam cijelu situaciju oko toga, napravit ću sve što mogu'
Foto: Tomislav Pavlek/HINA

Hrvatsku sportsku javnost potresla je vijest o bolesti trenera Varaždina Marija Kovačevića. Izbornik Dalić u dobrim je odnosima s Kovačevićem i upoznat je s njegovim stanjem...

Vijest o bolesti trenera Varaždina Marija Kovačevića rastužila je sve u hrvatskom sportu. Teška bolest, katrcinom pluća, pred Kovačevićem je velika borba.

Igraj na utakmice kvalifikacija za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"U kontaktu smo, znam cijelu situaciju oko toga. Napravit ću sve što mogu, mlad čovjek, trener koji je sve napravio svojim radom i odrađuje vrhunski posao u Varaždinu. Cijela sportska javnost je uz njega, svojim ponašanjem i radom je kupio cijelu javnost, želim mu brzi oporavak."

Dodajmo i kako je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak izvijestio i o akciji dovođenja djece na tribine. Hrvatska je kažnjena sa šest tisuća mjesta bez navijača na koja bi trebala doći djeca.

"Zatvorit ćemo sjever gore i dio juga, popunit ćemo djecom koliko god je to moguće, iz osnovnih i srednjih škola, iz nogometnih škola cijele Hrvatske, jako dobar je odaziv i vjerujemo da ćemo dobar dio od tih šest tisuća mjesta popuniti."

FOTO: HINA/Tomislav PAVLEK

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!