Nogomet

Dalić definitivno ostao bez Kovačića, pridružit će se Marco Pašalić

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 13.11.2023.
Dalić definitivno ostao bez Kovačića, pridružit će se Marco Pašalić
Foto: Pixsell

Zlatko Dalić suočio se s novim problemom, u susretima protiv Latvije i Armenije neće imati na raspolaganju Matea Kovačića koji je obnovio ozljedu u jučerašnjem dvoboju protiv Chelseaja...

Pred Hrvatskom su dvije utakmice iz kojih treba svih šest bodova, a Zlatko Dalić i dalje ima problema s izostancima. Najnoviji je onaj Matea Kovačića za kojeg je jutros priznao kako danas neće doći na okupljanje, osjetio je problem s mišićem te je ostao na snimanjima u Manchesteru.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Vijesti nisu dobre, Kovačić je otpao za dvoboje protiv Latvije i Armenije, morat će pauzirati najmanje dva tjedna.

Kovačića nije bilo niti protiv Walesa, taj susret je također propustio zbog ozljede, a ne treba se prisjećati koliko je Hrvatska loše izgledala u tom susretu. Protiv Turske je nastupio i načet se uklopio u sivilo prezentacije Hrvatske u Osijeku.

Dalić je tako odlučio pozvati novog igrača i to Marca Pašalića koji nije bio niti na pretpozivu, ali zaradio je poziv dobrim prezentacijama u dresu Rijeke.

Pašaliću je ovo prvi poziv u A reprezentaciju te će joj se odmah priključiti i konkurirati za nastup u naredna dva susreta. Uz Martina Baturinu bit će drugi debitant u dresu reprezentacije.

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!