Nogomet

Umjesto Sučića, uskočio Stanišić: 'Na Rujevici je izgledalo lako, ali zaista nije'

Petar Jenjić • srijeda, 15.11.2023.
Umjesto Sučića, uskočio Stanišić: 'Na Rujevici je izgledalo lako, ali zaista nije'
Foto: FaH

Josip Stanišić odgovarao je na pitanja novinara uoči današnjeg treninga reprezentacije. Uskočio je umjesto Luke Sučića koji zbog probavnih problema preskače današnje aktivnosti...

Održana je press konferencija hrvatske nogometne reprezentacije na kojoj je prvo sudjelovao Marko Pjaca, a nakon njega trebao je Luka Sučić.

Igraj na Latvija - Hrvatska na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Međutim, Sučić ima probavnih problema i neće sudjelovati na današnjem treningu, pa je umjesto njega među novinare stao Josip Stanišić koji će vjerojatno startati protiv Latvije umjesto Josipa Juranovića.

"Kao što sam rekao, ja sam uvijek spreman, naravno da mi je žao Juranovića jer znam kakav je čovjek i kakav je igrač. Nadam se da će se što prije vratiti, ali ja sam uvijek spreman."

Otišao je na posudbu u Bayer Leverkusen.

"Trener ima veliku ulogu, vidi se kako igramo, vidi se da je njegov rukopis. Jednostavno je ekipa u top formi. Imamo malo i sreće u nekim utakmicama, no to smo zaradili i vidjet ćemo dokle možemo dogurati. Možemo pozitivno gledati prema budućnosti."

O Latviji.

"Bit će bitan brzi gol, to je uvijek bitno u ovakvim utakmicama, da se druga ekipa smiri. Nećemo biti nervozni, znamo našu kvalitetu, ali najbitnija je pobjeda, bez obzira je li 2:0, 3:0 ili 1:0 u 90. minuti. Znamo dovoljno o njima, ali nisu toliko loši kako je bilo na Rujevici. Izgledalo je možda lako, ali zaista nije bilo tako. Zato idemo u subotu s punim fokusom i energijom u utakmicu."

Nakon toga dolazi Armenija na Maksimir.

"Nadamo se da će i Wales malo krasti bodove, ali prvo gledamo na subotu, da odradimo posao, pa ćemo nakon toga gledati na Armeniju. Svi smo pozitivni, drugačije ne vrijedi."

FOTO: HINA/ Ivana IVANOVIĆ

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!