Nogomet

Modrić: 'Armenija je u prvom našem dvoboju pokazala da ima kvalitete'

Petar Jenjić • subota, 18.11.2023.
Modrić: 'Armenija je u prvom našem dvoboju pokazala da ima kvalitete'
Foto: EPA

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić osvrnuo se na pobjedu protiv Latvije, ali i najavio predstojeći važan dvoboj. U Zagreb stiže Armenija, a Vatrenima trebaju bodovi za Euro...

Hrvatsku je ponovno na terenu predvodio kapetan Luka Modrić koji se osvrnuo na pobjedu protiv Latvije, ali i uvjete koji su vladali u Rigi.

Igraj na kvalifikacije za EP na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Sada je najvažnije da ovisimo sami o sebi, mislim da smo odigrali dobro. Vrlo brzo smo je riješili, a kasnije je bilo lakše. Teren nije bio idealan, a ne pamtim kad sam igrao po ovako hladnom vremenu."

Sada slijedi Armenija koju moraju pobijediti.

"Jako smo dobro trenirali ovaj tjedan, spremali se za utakmicu. Rezultat iz Jerevana dao nam je dodatan motiv, zato smo dobro i krenuli. Odigrali smo kompaktno, čvrsto i nismo dopustili protivniku da zaprijeti ozbiljnije. Tako trebamo i u utorak, sigurno neće biti lako. Armenija je u prvom našem dvoboju pokazala da ima kvalitete."

"Nisam ih gledao protiv Walesa, ali sam čuo da su imali dosta šansi, da su lako mogli dobiti. Moramo biti na oprezu, dati sve od sebe, pripremiti se kako treba. Ekipa kojoj ne treba ništa može stvoriti probleme, ako nisi unutra sto posto. Ne sumnjam da nećemo biti, znamo što je u igri. Nadam se da će stadion biti puno koliko god je moguće, sigurno će nam biti podrška da proslavimo plasman na Euro. To smo i zaslužili po kvaliteti."

Hrvatska do prve pozicije može ako Wales svlada Tursku.

"Bitno je da odradimo svoj dio posla i ne trebao gledati na drugu utakmicu. Nije važno hoćemo li biti prvi ili drugi", dodao je Modrić.

FOTO: EPA/TOMS KALNINS

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!