Nogomet

Niti Tomas, niti Toplak: Zrinjski ima novog trenera

Branimir Korać • ponedjeljak, 20.11.2023.
Niti Tomas, niti Toplak: Zrinjski ima novog trenera
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Nakon što je raskinuo suradnju s Krunoslavom Rendulićem, Zrinjski je potvrdio ime novog trenera. Momčad preuzima Mario Ivanković...

Nakon odlaska Krune Rendulića s klupe Zrinjskog, mostarski klub krenuo je u potragu za novim rješenjem i pronašao ga je u Mariju Ivankoviću.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Intenzivno su se spominjali i neki stručnjaci s iskustvom rada u hrvatskim klubovima, konkretno Stjepan Tomas i Samir Toplak, međutim Zrinjski je pronašao treće rješenje.

U klubu su igrali na sigurno i vratili u Zrinjski svog bivšeg igrača, bivšeg člana stručnog stožera Blaža Sliškovića i Ante Miše, između ostalih, te nekadašnjeg trenera kadeta Zrinjskog, Marija Ivankovića.

Ivanković je trenutno pomoćnik Save Miloševića u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a bio je i pomoćnik Mehe Kodre.

"HŠK Zrinjski Mostar želi službeno potvrditi promjene u stručnom stožeru prve momčadi nakon sporazumnog raskida suradnje s Krunoslavom Rendulićem. Momčad aktualnog prvaka tako će u utakmici protiv Širokog Brijega u srijedu voditi Mario Ivanković, 48-godišnji trener koji iza sebe ima veliko iskustvo u radu s prvom momčadi s obzirom na to da je u istom proveo gotovo šest godina, nakon čega je vodio našu U17 momčad i U19 reprezentaciju BiH, dok je trenutačno angažiran i u stručnom stožeru A reprezentacije BiH. Ivankoviću će u radu s prvom momčadi do daljnjeg asistirati treneri koji su bili članovi dosadašnjeg stručnog stožera", stoji u priopćenju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!