Nogomet

Majer: 'To što Armenija igra bez presinga, može biti klopka'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 20.11.2023.
Majer: 'To što Armenija igra bez presinga, može biti klopka'
Foto: Damir Senčar/HINA

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer najavio je utakmicu protiv Armenije. Vjeruje u pobjedu i plasman na Euro, ističući dobro ozračje u ekipi...

Jako dobru utakmicu protiv Latvije odigrao je Lovro Majer, a hrvatski veznjak bio je na press konferenciji uz izbornika Zlatka Dalića.

Igraj na Hrvatska - Armenija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Sretan sam zbog igre u Latviji, pogotka i asistencije, ali još više što smo pobijedili. Sada opet ovisimo sami o sebi, zadovoljni smo, svi jedva čekamo utakmicu s Armenijom. Vjerujemo u pobjedu, spremni smo."

Bitno je ući s puno motiva, kao i u prošlom kolu.

"Ne razmišljamo o tome kakva će biti utakmica, moramo biti pravi, ako budemo kao u Latviji nego trebalo biti problema. Kako god to možda zvučalo, Armenija je dobra i ozbiljna ekipa koja ima dobre pojedince. To što igraju bez presinga, može biti klopka, ali siguran sam da ćemo ući kao protiv Latvije. Tada se ne trebamo bojati, siguran sam da ćemo ući kao u subotu i plasirati se na Euro."

"Kao i uvijek, motivirani smo. Iako smo izgubili prošli mjesec dvije utakmice, ozračje je uvijek odlično. Izgledano je na vani da nije dobro, ali držali smo se zajedno i znali da imamo velike šanse. Na dobrom smo putu", nastavio je Majer.

Zadovoljan je igrom na svakoj poziciji.

"Osjećam se super na bilo kojoj poziciji, pa i na krilu. U Wolfsburgu sam baš zadovoljan, u sredini smo ljestvice, borimo se. Nismo konstantni, ali zadovoljan sam, napredujem. Zato sam i došao."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!