Nogomet

Ivušić preskočio zadnji trening zbog privatnih razloga

Petar Jenjić • ponedjeljak, 20.11.2023.
Ivušić preskočio zadnji trening zbog privatnih razloga
Foto: Lana Slivar Dominić/HINA

Rezervni vratar Ivica Ivušić preskočio je večerašnji trening reprezentacije uoči Armenije. Ipak, bit će na raspolaganju za utakmicu, za razliku od Marka Pjace...

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči posljednje utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. godine.

Igraj na Hrvatska - Armenija na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U Rigi nije bilo previše razloga za promjene, a s obzirom na izvedbu momčadi, nije ni bilo potrebe. Dva rana gola i odrađivanje posla, a nitko se nije ozlijedio.

Očekuju se određene taktičke promjene, a jedna od njih mogla bi biti povratak Joška Gvardiola na poziciju stopera što znači da će Martin Erlić vratiti se na klupu.

Podrška navijača sigurno neće nedostajati, bit će više od 20 tisuća navijača, a kiše u vremenu utakmice ne bi trebalo biti. Za nju neće konkurirati Marko Pjaca zbog problema s ozljedom, a još jedan Vatreni preskočio je posljednji trening.

Radi se o drugom vrataru Ivici Ivušiću koji je tabor reprezentacije napustio zbog privatnih razloga, zbog sprovoda. Za utakmicu će biti u kadru.

FOTO: HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!