Nogomet

Modrić: 'Vjerujem da ćemo biti pravi, ali moramo puno bolje'

Petar Jenjić • utorak, 21.11.2023.
Modrić: 'Vjerujem da ćemo biti pravi, ali moramo puno bolje'
Foto: Damir Senčar/HINA

Luka Modrić dao je svoj komentar na pobjedu protiv Armenije i plasman na veliko natjecanje. Pohvalio je nekoliko igrača, istaknuo je da su zaslužili plasman, ali da će morati biti puno bolji u nekim segmentima...

Kapetan Luka Modrić ide na novo veliko natjecanje, a za Novu TV prokomentirao je dvoboj s Armenijom.

Igraj na vaterpolske utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Sretni smo, mislim da smo sigurno zaslužili, iako smo to zakomplicirali. Tamo nam je mjesto po kvaliteti, danas nije bilo lako, Armenija je igrala dobro, ali zabili smo u pravo vrijeme i to uspjeli sačuvati. Sad imamo dosta vremena na ono što nas čeka u šestom mjesecu."

Nije se pratio rezultat druge utakmice.

"Ne znaš rezultat druge utakmice, nismo zabili drugi i uvijek postoji bojazan od neke akcije i zalutalog metka. Uspjeli smo se obraniti i hvala Bogu na Europsko prvenstvo. Znali smo da Wales vodi na poluvremenu, bili smo skoncentrirani na ono što mi radimo. I da nismo uspjeli, rezultat nam je išao na ruku. Bitno je da smo mi odradili posao."

Maksimir je bio pun u najvišem mogućem kapacitetu.

"Atmosfera je bila fenomenalna, nismo dugo igrali u Zagrebu. Napravili su super atmosferu, fali ta istočna tribina, ali ovih 20-ak tisuća je napravilo dobru atmosferu, kao i malim klincima kojima je bio užitak. "

Hrvatska će biti u trećoj jakosnoj skupini, ali morat će to biti puno bolje.

"Meni to ima najmanju ulogu, vjerujem da ćemo biti pravi. Ima dosta stvari koje treba ispraviti, koje trebamo popraviti. Ne bih konkretno o tome, ali ja, onako kako gledam, nisam zadovoljan s dosta stvari. Kad se vrate neki igrači, poput Kovačića i Perišića, vjerujem da će biti bolje. Nadam se da će se vratiti u pravo vrijeme i spremiti za Euro. Sigurno je da dosta toga treba ispraviti i da možemo bolje. Najbitnije je da smo se plasirali, bit će vremena za popravak neki stvari. Ako želimo igrati važnu ulogu na Euru, morat ćemo puno bolje."

Ante Budimir je zabio za pobjedu, dobar dojam ostavio je Marco Pašalić, kao i Lovro Majer u dvije zadnje utakmice.

"Svi su dobro igrali, napravili su dobar dio posla. Drago mi je zbog Budimira što je zabio koji nas je odveo na Euro jer je ovdje uvijek pod nekim upitnikom. Majer je jako dobro odigrao dvije utakmice i to mu je putokaz koji treba pratiti i još se poboljšavati. Marco je u malo minuta pokazao da je s pravom tu. Idemo dalje, čestitke cijeloj ekipi i stožeru."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!