Rukomet

Čupić i Nikolić se slažu: 'Bili smo dobri, šteta zbog završnice susreta'

Mihaela Bradovski • petak, 24.11.2023.
Čupić i Nikolić se slažu: 'Bili smo dobri, šteta zbog završnice susreta'
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Rukometaši Zagreba odigrali su dobru utakmicu u Poljskoj, ali Kielce je ipak slavilo s 28:24. Nakon susreta u redovima Zagreba bili su zadovoljni nastupom.

Ivan Čupić vratio se u dvortanu u kojoj je nekada nastupao u domaćem žutom dresu, tošlo je primljen, ali na kraju dana ipak nije mogao proslaviti pobjedu. Unatoč tome bio je zadovoljan nastupom.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Mislim da smo bili ravnopravni. Bilo je trenutaka kada smo mi bili bolji, ali bilo je trenutaka kada su oni bili bolji. Završnica je pripala njima, možda je presudilo to njihovo iskustvo u zadnjoj liniji, možda i ta neka mirnoća jer smo već uprskali bodove u nekim ranijim završnicama pa se i to podsvjesno uvuklo u glave u posljednjim minutama. Dobra borba i dobra utakmica, iskoristili smo dobar ulazak u utakmicu Mandića jer je plan bio od početka uvesti Kielce u neku nervozu. Malo je nedostajalo sreće i hladnije glave, ali ovdje je jako teško igrati. Šteta zbog bodova, ali generalno još jedna dobra utakmica i mislim da smo na dobrom putu."

I trener Andrija Nikolić nakon susreta zvučao je zadovoljno, šteta što je izostao pozitivan rezultat.

"Bili smo dobri, ali na kraju ostaje taj mali žal jer vjerujem da ne bi bilo nezadluženo i da smo mi pobijedili. Dečki su stvarno dali sve od sebe, na kraju nas ipak nije nagradilo. Kielce je iskusna momčad i priveo je utakmicu mirno kraju. Mojim dečkima kapa do poda, bili su ratnici od prve do zadnje minute."

Slijedi vrlo važna domaća utakmica protiv Szegeda.

"Napravit ćemo sve što znamo i možemo da budemo na maksimalnoj razini i da toi odradimo kako treba. Nadam se da će nam veliki broj navijača u tome pomoći."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!