Rukomet

Srna: 'Idemo upisati pobjede protiv Szegeda i Eurofarma pa ćemo vidjeti kako stvari stoje'

Mihaela Bradovski • subota, 25.11.2023.
Srna: 'Idemo upisati pobjede protiv Szegeda i Eurofarma pa ćemo vidjeti kako stvari stoje'
Foto: EPA

Rukometaši Zagreba ove sezone igraju vrlo dobro i u igri su za prolazak u osminu finala. U gostima kod Kielcea imali su veliku priliku za uzeti oba boda...

Imao je Zagreb rano 7:2 vodio je i u posljednjih deset minuta, ali tu je dopustio domaćinu seriju 5:1 i upisao poraz.

Igraj na Zagreb - Szeged na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Odigrali smo jako dobro, odlično ušli u utakmicu, a onda nam se dogodio pad. Slično i na kraju utakmice što nam se ponavlja. Nekada pomisliš da stvarno više ne znaš kako to riješiti, ali kada razmisliš shvatiš da je vjerojatno samo pitanje vremena. Kielce je odigralo puno takvih utakmica, mi moramo pronaći način kako da te situacije počnemo okretati u svoju korist", kaže Zvonimir Srna za Sportske novosti.

Zagreb je i dalje u borbi za prolazak skupine, a prvi ispred njega ima tri boda više. Nipošto nije nedostižno.

"Ne brine me taj zaostatak, dogodi se ponekad da ti ostali rezultati ne idu na ruku. Kolstad je uzeo tri boda protiv PSG-a, Szeged je u zadnjoj sekundi slavio u Bitoli, ali ne možeš s tim razbijati glavu. Potpuna je koncentracija na ono što dolazi, a to su možda dvije ključne utakmice, protiv Szegeda kod kuće pa u gostima kod Eurofarma. Svjesni smo da nam neće biti lako, ali svjesni smo i da dobro izgledamo. Idemo upisati te dvije pobjede pa ćemo vidjeti kako stvari stoje."

Szeged već u srijedu dolazi u Arenu.

"Bili smo jako blizu u Szegedu i nema razloga da tako ne bude i u Zagrebu. Tamo smo izgubili zbog spleta nesretnih okolnosti, nismo nadigrani. Bilo je bolno, ali smo se pomirili s tim."

Srna je imao dosta problema s ozljedom, ali sada je potpuno spreman i ove sezone može igrati svoj najbolji rukomet. A on će biti potreban ako Zagreb misli proći u osminu finala Lige prvaka.

"Nakon ždrijeba nam nitko nije davao šanse, ali mi smo evo uzeli šest bodova i tu smo. Uz malo više sreće mogli smo imati i devet bodova na kontu."

FOTO: EPA/Piotr Polak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!