Nogomet

Jakirović: 'Moramo biti od prve sekunde odlučni, samo nam pobjeda donosi ono što želimo'

Branimir Korać • utorak, 28.11.2023.
Jakirović: 'Moramo biti od prve sekunde odlučni, samo nam pobjeda donosi ono što želimo'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Dinamo je već danas otputovao za Kazahstan gdje ga u četvrtak očekuje susret petog kola grupne faze Konferencijske lige. Modri u Kazahstanu moraju do pobjede...

Pobjeda u Kazahstanu protiv Astane je imperativ. Svaki drugi ishod Dinamo stavlja u jako tešku poziciju.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bez obzira na rezultate cijelo vrijeme imamo dobru atmosferu, momci su dobri, rade, puno nam znači pobjeda protiv Osijeka. Dalek put, šest sati, moramo biti od prve sekunde odlučni i spremni jer samo nam pobjeda donosi ono što želimo, a to je da odlučujemo sami o sebi u posljednjem kolu", rekao je Sergej Jakirović uoči leta za Kazahstan.

Pritisak raste, ali on je u Dinamu konstanta.

"Svaka utakmica je u Dinamu imperativ, u Dinamu se u svakoj utakmici očekuje pobjeda. Ako mi budemo dobri, možemo uzeti sva tri boda."

Što se tiče izostanaka, Drmić je izgleda izgubljen na duže vrijeme.

"Imamo manjih problema s virozama, Dino Perić je bolje i ide s nama, Bernauer je noćas bio malo upitan, ali ide i on jer imamo dva dana do utakmice. Kod kuće ostaje Drmić koji ide u Njemačku na pregled koljena, možda će morati na čišćenje pa će trebati duže vremena za oporavak i rehabilitaciju."

Drmić je izgubljen, ali vratio se Petković.

"Sve je drugačije kada je Bruno na terenu, drago mi je da je ostao s nama, ova ozljeda je iza njega i nadam se da će biti još bolji", kaže Jakirović i dodaje:

"Svaka utakmica nosi svoje. Volio bih da odmah postignemo pogodak, ali takva je ova polusezone, svi moramo biti bolji, izvlačiti pouke i spriječiti te rupe koje su nas koštale boljih rezultata."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!