Košarka

Poznati svi sudionici finalnog turnira NBA Cupa, Lakersi i Bucksi u polufinalu

Branimir Korać • srijeda, 06.12.2023.
Poznati svi sudionici finalnog turnira NBA Cupa, Lakersi i Bucksi u polufinalu
Foto: EPA

Los Angeles Lakersi i Milwaukee Bucksi upisali su pobjede u četvrtfinalu In-Season Tournamenta i igrat će na polufinalnom turniru. Tako su iz utrke ispali Phoenix Sunsi i New York Knicksi...

Poznati su parovi završnog turnira NBA Cupa koji će biti odigran u Las Vegasu. U prvom polufinalu sastat će se Indiana Pacersi i Milwaukee Bucksi, a u drugom polufinalu igrat će Los Angeles Lakersi i New Orleans Pelicansi.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bucksi su završni turnir izborili noćas vrlo uvjerljivom pobjedom protiv New York Knicksa sa 146:122. Rezultat puno toga govori, a Bucksi su pobjedu potvrdili u drugom poluvremenu nakon što su na odmoru imali samo tri poena prednosti.

Napad Milwaukeeja nastavio je i u drugom poluvremenu dominirati, ubacili su u svakoj četvrtini barem 34 poena dok je napad Knicksa s druge strane ipak počeo posustajati u drugom dijelu u kojem je ubacio 20 poena manje nego u prvom dijelu.

Milwaukee su do pobjede predvodili Giannis Antetokounmpo s 35 poena, deset asistencija i osam skokova te Damian Lillard s 28 poena i sedam asistencija. Kod poraženih Julius Randle ubacio je 41 poen uz šest skokova, Jalen Brunson dodao je 24 poena i šest asistencija, a RJ Barrett 23 poena uz osam skokova.

Los Angeles Lakersi imali su teži posao protiv Phoenix Sunsa i slavili su sa 106:103. U posljednjem napadu Sunsi nisu bili uspješni, nisu izborili produžetak i Lakersi su prošli u polufinale.

Lakerse su predvodili LeBron James s 31 poenom, 11 asistencija i osam skokova, Anthony Davis 27 poena i 15 skokova, a Austin Reaves 20 poena uz šest skokova.

Kod Sunsa Kevin Durant dodao je 31 poen uz sedam skokova, a po 21 poen dodali su Grayson Allen i Devin Booker (11 skokova).

NBA, četvrtfinale:
Milwaukee Bucks - New York Knicks 146:122
Los Angeles Lakers - Phoenix Suns 106:103

FOTO: EPA/Peter Foley

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!