Nogomet

Jamie Carragher: 'Ten Hag se hvata za slamčicu spasa'

Mario Borko • srijeda, 13.12.2023.
Jamie Carragher: 'Ten Hag se hvata za slamčicu spasa'
Foto: EPA

Manchester United sinoć je porazom od Bayerna ispao iz Europe, a menadžer Erik ten Hag je pod sve većim pritiskom…

Nakon šokantnog poraza od Bournemoutha prošlog vikenda, jučer nikog nije iznenadila činjenica da su 'Crveni vragovi', praktički bez ispaljenog metka, izgubili od njemačkog prvaka Bayerna s 0:1. Jamie Carragher koji je cijelu karijeru nosio dres najvećeg rivala Liverpoola osvrnuo se, pomalo sarkastično, na ten Haga i njegovu izjavu nakon utakmice da nisu zaslužili izgubiti.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

''Ponaša se kao da je zadovoljan jer nije izgubio 3:0 ili 4:0 pa je 1:0 prihvatljiv rezultat, vjerojatno se gledajući utakmicu u kojoj je nakon 60 minuta i dalje bio u igri počeo osjećati zadovoljnim. Za vikend si izgubio od Bournemoutha s 3:0, a sad igraš protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu i izgubio si samo 1:0'' rekao je Carragher.

Bivši engleski reprezentativac komentirao je to iz prizme nadolazećeg derbija ove nedjelje na Anfieldu, gdje vodeći u Premier ligi, Liverpool, dočekuje poljuljani United.

''Iz ovog minimalnog poraza ten Hag će pokušati izvući nešto pred nedjeljni derbi, to je bila poruka igračima se mogu nositi protiv najboljih ekipa u Europi i da će nešto slično mogu napraviti i u nedjelju.''

Manchester United će nakon tri poraza u posljednje četiri utakmice u nedjelju tražiti pobjedu na stadionu na kojem nije slavio od ožujka 2016. godine.

FOTO: EPA/ADAM VAUGHAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!