Košarka

Dario Šarić s Warriorsima do druge uzastopne pobjede

Petar Jenjić • ponedjeljak, 18.12.2023.
Dario Šarić s Warriorsima do druge uzastopne pobjede
Foto: EPA

Dario Šarić i Golden State Warriorsi noćas su stigli do druge uzastopne pobjede. Nakon Brooklyn Netsa, svladali su i Portland Trail Blazerse...

Po prvi puta još od početka studenoga, Golden State Warriorsi stigli su do dvije uzastopne pobjede. Nakon što su svladali Brooklyn Netse sa 124:120, noćas su po hrvatskom vremenu slavili i u gostima kod Portland Trail Blazersa.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Warriorsi su slavili sa 118:114 i tako stigli do 12. pobjede ove sezone. S druge strane, Portlandu je ovo sedmi uzastopni poraz, a trenutno je na omjeru 6-19.

Gosti su od početka bili u vodstvu, a poluvrijeme su zaključili sa 16 koševa viška (65:49). U trećoj se četvrtini to popelo na 22 razlike (73:51), međutim, u istoj dionici Portland je čak uspio i poravnati (82:82). Iako je do kraja ostao blizu, domaćin nijednom nije uspio povesti.

Najbolji je kod Warriorsa bio Klay Thompson s 28 poena. Dario Šarić odigrao je nešto više od 15 mnta te dodao osam poena (0/1 za dva, 2/3 za tricu, slobodna bacanja 2/2), četiri skoka i jednu asistenciju.

Blazerse je predvodio Jerami Grant s 30 koševa, sedam skokova i šest asistencija, Anfernee Simons dodao je 24 koša i sedam dodavanja.

NBA:
Portland Trail Blazers - Golden State Warriors 114:118

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!