Nogomet

Novi skandal u Turskoj, igrači Istanbulspora napustili teren nezadovoljni suđenjem

Mihaela Bradovski • utorak, 19.12.2023.
Novi skandal u Turskoj, igrači Istanbulspora napustili teren nezadovoljni suđenjem
Foto: EPA

Tek što su Turci nastavili s prvenstvom koje je nakratko suspendirano zbog divljačkog napada na suca, novi problemi. Momčad Istanbulspora napustila je teren nezadovoljna suđenjem...

Turski nogomet pogodio je novi skandal i to odmah nakon što je sezona nastavljena. Podsjećamo, nakratko je prekinuta i susreti 17. kola bili su odgođeni nakon što je fizički napadnut i ozlijeđen sudac Halil Umut Meler.

Igraj na utakmice turskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Meler je napadnut neposredno nakon susreta između Ankaragucua i Rizespora, predsjednik Ankaragucu Faruk Koca nokautirao je Melera na terenu nakon čega su ga nogama izudarala i dvojica navijača.

Danas je prvenstvo nastavljeno i odmah novi problemi. Istanbulspor je ugostio momčad Trabzonspora, a susret je prekinut tijekom drugog poluvremena pri vodstvu Trabzonspora 2:1.

U jednom trenutku domaći igrači nezadovoljni suđenjem počeli su napuštati travnjak i to na nalog predsjednika Istanbulspora.

Iako nisu svi bili za odlazak s terena, igrači su se povukli u svlačionicu i poručeno je kako nema šanse da će nastaviti sa susretom.

Tonio Teklić bio je na klupi Trabzonspora dok Mislav Oršić još nije u konkurenciji za nastup.

FOTO: EPA/MICHAEL BUHOLZER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!