Rukomet

[VIDEO] Kuzmanović: 'Za početak smo stvorili nekakvu bazu, imamo još dosta toga za raditi'

Mihaela Bradovski • petak, 22.12.2023.
[VIDEO] Kuzmanović: 'Za početak smo stvorili nekakvu bazu, imamo još dosta toga za raditi'
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Dominik Kuzmanović stigao je na pripreme praktički bez odmora, s Nexeom je odradio posljednju ovogodišnju zadaću i odmah se pridružio reprezentaciji...

Mladi vratar Dominik Kuzmanović jedan je od onih koji imaju dosta utakmica i minuta provedenih na terenu ove sezone. Prva faza priprema ipak mu nije predstavljala neki problem.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Sigurno da nije bilo lagano odmah nakon klupske sezone, praktički već dan nakon uskočiti u reprezentativne vode. Mislim da smo za početak stvorili nekakvu bazu, imamo još dosta toga za raditi, ali sve je bilo podnošljivo."

Dolazak u reprezentzaciju svaki put mu je veliko zadovoljstvo.

"Uvijek je velika razlika igrati za klub i reprezentaciju, sve je ovo veći nivo, no mi svi to volimo i uvijek nam je lijepo zajedno trenirati."

Što se tiče rada na treinzima, bilo je naporno i raznovrsno.

"Dosta smo radili na kondicijskoj pripremi, uklopili smo tu i obrane 6-0 i 5-1, razvijaju se svakakve ideje i na svemu radimo."

Detaljna analiza protivnika tek slijedi.

"Zasad je puni fokus na nama, imamo još vremena za protivnike. Izbornik uvijek spomene neke detalje što tko od njih radi individualno, ali ćemo se za njih tek još dodatno pripremati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!