Ostali sportovi

Hrgović ekspresno dovršio potpuno nedoraslog Australca

Branimir Korać • subota, 23.12.2023.
Hrgović ekspresno dovršio potpuno nedoraslog Australca
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Filip Hrgović vrlo je lako stigao do pobjede u 17. meču u profesionalnoj karijeri. Australac Mark de Mori bio je gotov nakon prvih ozbiljnijih udaraca i sudac je prekinuo meč prije nekog teškog nokauta...

Filip Hrgović upisao je jednu od najlakših pobjeda u karijeri. Australac Mark de Mori vrlo brzo jer bio prisiljen na odustajanje već nakon dvije minute borbe sudac u ringu prekinuo je potpuno neravnopravan meč.

Igraj na boksačke mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrgović je ušao u borbu kao veliki favorit i to je vrlo brzo potvrdio. Od početka je zauzeo sredinu ringa i niti u jednom trenutku nije bio zabrinut za ishod.

Znatno niži De Mori pokušao je u nekoliko navrata, uspio je pogoditi Filipa par puta, ali bili su to nedovoljno jaki udarci da bi zabrinuli hrvatskog boksača.

S druge strane već nakon minute kada je Filip spojio nekoliko preciznih udaraca, Australac je zateturao i uslijedilo je prvo odbrojavanje.

Uspio je nastaviti, pokušao Filipa pogoditi nekim zalutalim udarcem, ali nova serija Hrgovića ujedno je bila i završna.

Minutu prije kraja prve runde, Australac je bio pošteno uzdrman te je sudac prekinuo meč spriječivši još veću štetu.

Vrlo jednostavan, prejednostavan i prelagan meč za Hrgovića. De Mori je zalutao na ovu priredbu prepunu zvijezda i sjajnih boksača.

Hrgović je više snage i energije trošio na zagrijavanju, ovo nije bila borba kakva mu je uopće bila potrebna, no to nije njegova krivica nego krivica onih koji su ugovarali ovakav meč.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!