Ostali sportovi

Čudesni Krčmar izborio dvoboj s dvostrukim svjetskim prvakom!

Petar Jenjić • petak, 22.12.2023.
Čudesni Krčmar izborio dvoboj s dvostrukim svjetskim prvakom!
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Hrvatski pikadist Boris Krčmar stigao je do najvećeg uspjeha u svojoj karijeri. U meču drugog kola Svjetskog prvenstva s 3:1 u setovima svladao je Dirka van Duijvenbodea...

Odličan meč odigrao je Boris Krčmar koji je u drugom kolu Svjetskog prvenstva igrao protiv 12. nositelja Dirka Van Duijvenbodea. Na koncu je do najvećeg uspjeha karijere stigao s 3:1 u setovima.

Igraj na Svjetsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Krčmar je krenuo breakom i vodstvo od 1:0, ali njegov protivnik isto je igrao na jako visokoj razini. Oba igrača imala su visoke prosjeke, a Van Duijvenbode dobio je sljedeća tri lega za prvi set.

Hrvatski pikadist sjajno je odigrao drugi set u kojem je iskoristio nešto lošiji prosjek protivnika, a ujedno i pogodio dva maksimuma. S 3:0 u legovima poravnao je rezultat.

Odlični Krčmar nastavio je igrati u istom ritmu, a Nizozemac je ostao bez ikakvog odgovora. Do kraja meča izgubio je samo jedan leg i zasluženo stigao do pobjede. Dvoboj je zaključio izlazom 102.

U meču je pogodio tri maksimuma te imao prosjek od 96.84. U trećem kolu čeka ga meč protiv dvostrukog svjetskog prvaka Garyja Andersona.

Svjetsko prvenstvo, 2. kolo:
Dirk Van Duijvenbode - Boris Krčmar 1:3 (3-1, 0-3, 1-3, 0-3)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!