Nogomet

Nastavlja se kriza Gerrardovog Al-Ettifaqa, stao je niz Antolićevog Damaca

Petar Jenjić • četvrtak, 28.12.2023.
Nastavlja se kriza Gerrardovog Al-Ettifaqa, stao je niz Antolićevog Damaca
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Nogometaši Damaca nisu uspjeli doći i do šeste uzastopne pobjede nakon što ih je svladao Al Riyadh. Al-Ettifaq nije uspio svladati ni posljednji Al Hazem...

Odigrane su dvije utakmice 19. kola saudijskog prvenstva. Nakon niza od tri poraza, a četiri susreta bez pobjede, do sva tri boda stigao je Al Riyadh koji je s 1:0 bio bolji od Damaca.

Igraj na saudijsko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nakon prvog poluvremena nije bilo promjene rezultata, a domaćin je došao do vodstva u 51. minuti preko Andrea Graya. Jamajčaninu je to bio četvrti pogodak ove sezone.

Nije se mijenjao rezultat do kraja, što je značilo prekid niza od pet pobjeda Damaca za koji je u početnoj postavi krenuo Domagoj Antolić. Hrvatski nogometaš igrao je do 85. minute.

Nastavlja se kriza Al-Ettifaqa kojeg vodi Steven Gerrard. Još od 11. kola ne zna za pobjedu, a danas nije uspio svladati ni posljednji Al Hazem. Susret je završio rezultatom 1:1.

Prvo poluvrijeme nije donijelo vodstvo ijednoj ekipi, da bi nakon točno 70 minuta Al-Ettifaq poveo. Poentirao je Demarai Gray, međutim, to momčadi nije pomoglo doći do pobjede.

Gosti su do boda stigli pogotkom Toze iz kaznenog udarca u prvoj minuti sudačke nadoknade. Al Hazem je sada na 13 bodova, a Al-Ettifaq na 25.

Saudijska Premier liga, 19. kolo:
Al Riyadh - Damac 1:0
Al-Ettifaq - Al Hazem 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!