Košarka

Jokićeva dalekometna trica srušila Warriorse i jako dobru partiju Šarića

Petar Jenjić • petak, 05.01.2024.
Jokićeva dalekometna trica srušila Warriorse i jako dobru partiju Šarića
Foto: EPA

Noćas su odigrane dvije utakmice na NBA parketima. Denver Nuggetsi napravili su veliki preokret u zadnjih sedam minuta za pobjedu protiv Golden State Warriorsa, dok su Milwaukee Bucksi slavili kod San Antonio Spursa...

Golden State Warriorsi ispustili su visoku prednost protiv Denver Nuggetsa i upisali poraz pred svojim navijačima. Aktualni prvaci su do nove pobjede stigli rezultatom 130:127.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Warriorsi su sjajnu treću četvrtinu dobili s 44:24, a nešto manje od sedam minuta prije kraja vodili su s 18 razlike (123:105). Serijom 25:4 Nuggetsi su uspjeli doći do pobjede, a pobjedničkim koš je u zadnjoj sekundi ubacio Nikola Jokić iz praktički nemoguće situacije s gotovo polovice terena.

Briljantni Jokić predvodio je svoju momčad s 34 poena, devet skokova i deset asistencija, dok je Aaron Gordon dodao 30 koševa i devet skokova.

Warriorse je predvodio Steph Curry s 30 koševa i šest asistencija. Dario Šarić je za nešto manje od 23 minute dodao 13 poena (4/5 za dva, 1/2 za tricu, 2/2 slobodna bacanja), sedam skokova i šest asistencija.

U ranije odigranoj utakmici, Milwaukee Bucksi slavili su na gostovanju kod San Antonio Spursa sa 125:121. Spursima je ovo deveti poraz u zadnjih deset utakmica, a Bucksima prva pobjeda nakon dva uzastopna poraza.

Najbolji je u redovima Bucksa bio Giannis Antetokounmpo s 44 poena, 14 skokova i sedam asistencija, dok je goste predvodio Devin Vassell s 34 koša i šest skokova.

NBA:
San Antonio Spurs - Milwaukee Bucks 121:125
Golden State Warriors - Denver Nuggets 127:130

FOTO: EPA/CAROLINE BREHMAN

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!