Fanatik

FANATIK: Bivši veznjak Hajduka raskinuo ugovor s klubom i otišao u reality show

Filip Mihoković • petak, 05.01.2024.
FANATIK: Bivši veznjak Hajduka raskinuo ugovor s klubom i otišao u reality show
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Savvas Gentsoglou raskinuo je ugovor s grčkim trećeligašem, a razlog tome nije bio uobičajen. Ne radi se o prekidu karijere zbog nemogućnosti igranja, već o nastupu u reality showu 'Survivor'.

Savvas Gentsoglou, 33-godišnji nogometaš, u odmoru između polusezona prekinuo je suradnju s Kavalom, klubom koji nastupa u trećem razredu grčkog nogometa. Sada će nogometne terene u Grčkoj igrač zamijeniti ulicama Santo Dominga, glavnog grada Dominikanske Republike u kojem se održava 'Survivor'. Emitiranje emisije počinje 7. siječnja, a sudionici su već otputovali u Dominikansku Republiku.

Igraj na grčko prvenstvo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Savvas je u Hajduku proveo jednu sezonu na posudbi iz Barija, a nakon Splita je igrao i za Apoel i Al Adalah prije nego se vratio u domovinu. U Grčkoj je od 2021. igrao za Lamiju, Makedonikos i Kaval, a sada će svoje talente okušati na totalno drugačijem terenu.

Nije ovo prvi slučaj da se nogometaš nakon umirovljenja odlučio okušati u industriji zabave, prvi koji pada na pamet bio bi Vinnie Jones koji je nakon igračke karijere ostvario i zavidnu glumačku karijeru.

No ovo je neobičan slučaj raskida aktualnog ugovora za igrača koji još uvijek može pridonositi igrom na terenu, a bira napustiti tu sigurnost radi sudjelovanja u reality showu. Preostaje vidjeti hoće li Savvas imati više sreće pred TV ekranima nego što je imao posljednjih godina na nogometnim terenima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!