Tenis

Davis Cup: Velimir Zovko objavio sastav za susret protiv Belgije u Varaždinu

Sportnet, Petar Jenjić • petak, 05.01.2024.
Davis Cup: Velimir Zovko objavio sastav za susret protiv Belgije u Varaždinu
Foto: Mario Strmotić/HINA

Susret tzv. Qualifier faze Davis Cupa protiv Belgije, Hrvatska će 3. i 4. veljače 2024. odigrati u Varaždinu. Prvi puta u ulozi izbornika bit će Velimir Zovko koji je poslao prvu nominaciju hrvatskog sastava...

Izbornik hrvatske reprezentacije Velimir Zovko poslao je prvu nominaciju našeg sastava za susret protiv Belgije u tzv. Qualifier fazi Davis Cupa. U postavi su: Borna Gojo, Duje Ajduković, Marin Čilić, Ivan Dodig i Mate Pavić, što jamči da će Hrvatska u Varaždinu 3. i 4. veljače igrati u jakoj postavi.

Igraj na utakmice NBA lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Svi naši najbolji igrači stavili su se na raspolaganje, a u prvoj nominaciji su: Gojo, Ajduković, Čilić, Dodig i Pavić. Kao što je poznato, to ne mora biti konačna lista, jer pravila dopuštaju promjenu tri imena u odnosu na današnju nominaciju, ali sigurno je da ćemo u Varaždinu igrati u vrlo jakoj postavi", rekao je Zovko, kojem će ovo biti premijerno vođenje reprezentacije koju je preuzeo od Vedrana Martića.

Belgijski sastav također će biti objavljen danas. Prvog dana, u subotu, početak će biti u 14 sati, a dan potom, u nedjelju, u 13 sati. U subotu su na rasporedu dva pojedinačna meča, a u nedjelju program počinje okršajem parova te se nastavlja dvama pojedinačnim mečevima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!