Tenis

Sjajan ulazak u sezonu: Pavić i Arevalo do titule u Hong Kongu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 07.01.2024.
Sjajan ulazak u sezonu: Pavić i Arevalo do titule u Hong Kongu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Mate Pavić i Marcelo Arevalo osvojili su titului pobjednika na ATP turniru u Hong Kongu. U finalu su svladali prve nositelje Sandera Gillea i Jorana Vliegena...

Mate Pavić novu tenisku sezonu otvorio je u Hong Kongu gdje je prvi put nastupao sa Salvadorcem Marcelom Arevalom i odmah je otišao do kraja i osvojio titulu.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pavić i Arevalo tijekom cijelog tjedna su izgledali jako dobro i na kraju su zasluženo uzeli titulu, a u finalu su ih čekali prvopostavljeni Belgijci Sander Gille i Joran Vliegen.

Prvi set Arevalo i Pavić riješili su u tie-breaku sa 7:3, rano su se našli u zaostaku, ali odmah su uzvratili breakom i vratili se u set. Novih breakova nije bilo te je odluka pala u 13. igri.

Nakon osvojenog prvog seta, u drugom su Pavić i Arevalo bili vrlo uvjerljivi na svom servisu, a u završnici kod 4:4 došli su do breaka te an svom servisu završili posao i upisali pobjedu.

Odličan ulazak u sezonu za Pavića i Arevala koji su pokazali kako dobro funkcioniraju zajedno te su već u prvom zajedničkom nastupu stigli do titule na ATP Touru.

ATP Hong Kong, finale:
Marcelo Arevalo/Mate Pavić (Salvador/Hrvatska, 2) - Sander Gille/Joran Vliegen (Belgija, 1) 7:6(3), 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!