Rukomet

Čekaju se vijesti iz Heidelberga, Martinović na detaljnim pregledima

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 15.01.2024.
Čekaju se vijesti iz Heidelberga, Martinović na detaljnim pregledima
Foto: Pixsell

Koliko je teška ozljeda Ivana Martinovića, saznat ćemo danas. Hrvatski repezentativac tijekom ponedjeljka odradit će detaljne preglede...

Remi s Austrijom nikome oko hrvatske reprezentacije nije dobro sjeo. Međutim još veći razlog za zabrinutost je ozljeda Ivana Martinovića koji je vrlo lako moguće odigrao svoje posljednje minute na ovom Europskom prvenstvu.

Igraj na utakmice EP u rukometu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Do ozljede je došlo u drugom poluvremenu kada se Martinović odrazio na šut, Miskovez ga je odnio tijelom nakon čega je Martinović nezgodno pao i ostao na parketu.

Odmah je bilo jasno kako je situacija ozbiljna, liječnici su bili oko njega i na kraju je držeći se za rame uz bolove otišao u svlačionicu.

"Nakon ozljede zadobivene na utakmici Hrvatske i Austrije, hrvatski reprezentativac Ivan Martinović obavio je prva snimanja u bolnici u Mannheimu, ali će stvarna težina njegove ozljede biti poznata tijekom ponedjeljka, nakon detaljnog snimanja u bolnici u Heidelbergu", oglasio se Hrvatski rukometni savez.

Ta snimanja bit će obavljena tijekom ponedjeljka. Jasno je svakome koliko je ovo velika šteta, Martinović je u vrhunskoj formi, nedavno je u njemačkom prvenstvu postigao 16 golova, bio je sjajan protiv Španjolske i njegov izostanak bio bi ogroman hendikep.

Izbornik Perkovac nakon susreta potvrdio je kako trenutno nema u planu zvati novog igrača s obzirom da na toj poziciji ima Klaricu i Maraša. Ako bi zvao novog desnog vanjskog, kao prvo ime nameće se Luka Stepančić koji je bio s reprezentacijom do posljednjeg rezanja liste putnika za Njemačku.

FOTO: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!