Košarka

Bogdanović dobio dva nova suigrača u Pistonsima

Petar Jenjić • ponedjeljak, 15.01.2024.
Bogdanović dobio dva nova suigrača u Pistonsima
Foto: EPA

Detroit Pistonsi i Washington Wizardsi dogovorili su razmjenu četiri igrača. Bojan Bogdanović tako će dobiti dva nova suigrača...

Detroit Pistonsi s tri pobjede i Washington Wizardsi sa sedam pobjeda trenutno su najlošije ekipe Istočne konferencije, a sada su dogovorile i razmjenu igrača.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Iz redova Pistonsa u novi klub idu Marvin Bagley III i Isaiah Livers, kao i dva buduća izbora druge runde. Novi suigrači Bojana Bogdanovića bit će Danilo Gallinari i Mike Muscala.

Ovaj dogovor oslobađa Detroitu cap prostor za sezonu 2024./25. s obzirom na to da Gallinariju i Muscali, ističu aktualni ugovori na kraju ove sezone, dok Bagley ima zagrantiranih 12.5 milijuna dolara za sljedeću sezonu.

Bagley je bio drugi izbor drafta 2018. godine od strane Sacramento Kingsa, a u Pistonse je stigao 2021. godine. U 18.4 minute u prosjeku ove sezone bilježi 10.2 poena i 4.5 skokova uz 59 posto šuta. Liversa je izabrao Detroit kao 42. pick drafta 2021. godine, a bilježi 6.2 poena i 2.6 skokova u prosjeku.

Gallinariju će ovo biti sedmi NBA klub u karijeri koju je započeo još u New York Knicksima. Isti broj klubova sada je promijenio i Muscala.

FOTO: EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!