Košarka

Dejan Milojević preminuo od posljedica srčanog udara

Branimir Korać • srijeda, 17.01.2024.
Dejan Milojević preminuo od posljedica srčanog udara
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Bivši srpski reprezentativac, a danas trener, Dejan Milojević, nije se uspio izboriti s posljedicama srčanog udara kojeg je pretrpio, preminuo je u 47. godini...

Danas je iz SAD-a stigla tužna vijest, Dejan Milojević, svakom ljubitelju košarke jako dobro poznato ime, doživio je srčani udar.

Igraj na utakmice NBA lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Milojević je hitno prevezen u bolnicu u Salt Lake Cityju gdje su njegovi Golden State Warriorsi trebali večeras igrati svoju utakmicu, ali kasnije je stigla vijest kako je Milojević preminuo.

Iz bolnice su stigle vijesti kako je stabilno, ali ipak se nije uspio oporaviti. Nešto ranije NBA lige potvrdila je kako večeras neće biti odigran dvoboj između Jazza i Warriorsa.

Milojević je u igračkim danima dominirao u ABA ligi u dresu Budućnosti i Partizana, nastupao je i za tadašnju reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a nakon igračke, imao je i plodnu trenersku karijeru.

Na klupi Mege radio je odlične stvari, brojni talenti prošli su kroz njegove ruke, a nakon toga kratko vrijeme vodio je Budućnost da bi se ubrzo odlučio za odlazak u NBA ligu gdje je preuzeo ulogu pomoćnika Steveu Kerru u Golden State Warriorsima.

Milojević je pred sobom imao veliku trenersku budućnost, mnogi su ga vidjeli kao budućeg prvog trenera neke NBA momčadi, ali nikada nećemo saznati koliko bi bio uspješan u toj ulozi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!