Košarka

Završnica SuperSport Kupa Krešimira Ćosića održat će se u Splitu

Filip Mihoković • srijeda, 17.01.2024.
Završnica SuperSport Kupa Krešimira Ćosića održat će se u Splitu
Foto: Mario Strmotić/HINA

Split će biti domaćin završnice SuperSport Kupa "Krešimir Ćosić", odlučila je natječajna komisija Hrvatskog košarkaškog saveza. Ovaj prestižni događaj će se održati na Gripama od 13. do 17. veljače, okupljajući osam najboljih ekipa koje će se boriti za titulu...

Split je odabran kao domaćin završnice SuperSport Kupa "Krešimir Ćosić". Odluka natječajne komisije Hrvatskog košarkaškog saveza označava početak iščekivanog sportskog događaja koji će se odvijati na legendarnom terenu Gripa. Osam odabranih ekipa suočit će se u borbi za prestižnu titulu.

Igraj na NBA utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Četvrtfinalni susreti zakazani su za 13. i 14. veljače, dok će okršaji polufinala biti na rasporedu 16. veljače. Finalna utakmica, koja će odlučiti pobjednika Kupa, održat će se 17. veljače. Parovi četvrtfinala bit će poznati nakon ždrijeba koji će se održati u ponedjeljak, dok će se polufinalni ždrijeb održati 14. veljače, nakon završetka posljednje utakmice četvrtfinala.

Direktor Splita Dejan Žaja izrazio je zahvalnost Hrvatskom košarkaškom savezu na ukazanom povjerenju te poželio dobrodošlicu svim sudionicima završnice turnira:

"Hvala HKS-u na povjerenju, velika nam je čast što smo dobili organizaciju završnice Kupa. Split će biti uzoran domaćin, želimo dobrodošlicu svim ekipama i neka se ugodno osjećaju u našem gradu. Mi ćemo kao organizatori dati sve od sebe da završnica Kupa bude istinski košarkaški spektakl."

Ovo će biti četvrto domaćinstvo Kupa za Split, a prethodne završnice na Gripama odigrane su 1999., 2003. i 2019. godine. Grad pod Marjanom tako će ponovno biti središte košarkaških uzbuđenja, a ljubitelji košarke već s nestrpljenjem iščekuju vrhunsku košarku na jednom od najprepoznatljivijih domaćih terena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLKupSplit
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!