Košarka

Zadrani veliki favoriti protiv Bosca: 'Ako nisi pravi, može se dogoditi ono što ne želiš'

Sportnet, Branimir Korać • nedjelja, 21.01.2024.
Zadrani veliki favoriti protiv Bosca: 'Ako nisi pravi, može se dogoditi ono što ne želiš'
Foto: FaH

Zadar danas igra susret 17. kola domačeg prvenstva protiv Bosca. Zadrani su favoriti, ali Bosco ih je već mučio ove sezone...

Nedjelja donosi novu utakmicu košarkašima Zadra. S druge strane večeras će biti mlada, talentirana momčad Bosca. Riječ je o susretu prve i posljednje momčadi Premijer lige, prve koja je u cijeloj sezoni doživjela samo jedan poraz i druge koja je samo jednom pobijedila. Ali i takva utakmica nosi izazove, jer igrači Bosca igraju dobru košarku, u prošlom kolu radili su probleme Ciboni, a još veće Zadru u prvom dijelu sezone, kada su ih na svom parketu držali u neizvjesnosti do posljednje sekunde.

Igraj na Zadar - Bosco na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Tamo smo bili na rubu da izgubimo utakmicu. Imaju mlade potentne igrače, to što smo imali problem i doveli utakmicu u pitanje pokazuje da moramo biti oprezni da se ne poskliznemo. Danas ako nisi pravi, imaš loš dan, može se dogoditi ono što ne očekuješ", kaže trener Zadra Danijel Jusup.

Bosco je svojevrsna zadarska kolonija, jer u svojim redovima i ove sezone ima košarkaša iz Donatova grada. Napustio ih je doduše Toni Jelenković, ali Anti Krapiću pridružili su se Ivan Njegovan i prošlogodišnji junior Zadra Roko Lukić, kojega je „svecima“ na posudbu poslao Dinamo.

"Bosco je vrlo mlada momčad koja je pokazala da može, ako se ne shvati ozbiljno, biti jako neugodna u susretu. Mi smo se pripremili za njih i dat ćemo sve od sebe da zabilježimo još jednu pobjedu u prvenstvu", najavljuje Patrik Jambrović.

Utakmica se igra danas u Dvorani Krešimir Ćosić s početkom u 18 sati, uz prijenos na HKS TV.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!