Nogomet

Vratar Hajduka završio posudbu u Mađarskoj, moguć odlazak u Kazahstan

Petar Jenjić • petak, 26.01.2024.
Vratar Hajduka završio posudbu u Mađarskoj, moguć odlazak u Kazahstan
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Vrata Hajduka Karlo Sentić napustio je posudbu iz mađarskog Diosgyora i trebao bi otići put Kazahstana. Ili da budemo precizniji, u redove aktualnog prvaka Ordabasija...

Vratar Hajduka Karlo Sentić odradio je prvi dio sezone na posudbi u mađarskom Diosgyoru, ali tamo se neće zadržati te će potražiti novi klub u kojem će igrati.

Igraj na SuperSport HNL na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Sentić je u prvom dijelu sezone upisao deset nastupa za klub, devet u prvenstvu i jedan u Kupu, imao i zapaženije utakmice, ali s vremenom je pao u drugi plan. Zadnji put branio je još u studenom.

S Hajdukom ima ugovor do ljeta 2026. godine, a za Splićane je branio posljednji put u porazu od Dinama 4:0 u prošlosezonskom derbiju, nakon čega ga je s pozicije prvog vratara istisnuo Ivan Lučić.

Kada na to nadodamo i povratak Lovre Kalinića u kadar momčadi, onda je teško za očekivati da može dobiti šansu u nastavku sezone i da će sreću morati potražiti negdje drugo. Sentić je imao i dobru rolu u Varaždinu, a gdje će nastaviti karijeru, tek trebamo vidjeti.

Trenutno se najizgledniji čini odlazak u redove Ordabasija, aktualnog prvaka Kazahstana koji bi Hajduku trebao isplatiti 450 tisuća eura. Barem tako pišu tamošnji mediji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!