Nogomet

Dogovoren je rekordni transfer Dallasa, Musi slijedi liječnički pa potpis ugovora

Mihaela Bradovski • utorak, 30.01.2024.
Dogovoren je rekordni transfer Dallasa, Musi slijedi liječnički pa potpis ugovora
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac Petar Musa postat će ubrzo i službeno novi igrač Dallasa. Musa. Sve je dogovoreno i Musa će ubrzo obaviti liječnički pregled i potpis ugovora…

Kao što je i najavljeno, Petar Musa vrlo je blizu odlasku iz Benfice, detalji ga dijele do potpisa ugovora s Dallasom, članom MLS-a.

Igraj na utakmice portugalskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Kako Fabrizio Romano ekskluzivno saznaje, postignut je dogovor između klubova i Musa će ubrzo odraditi liječnički pregled nakon čega će staviti potpis na ugovor sa svojim novim klubom.

Bit će ovo rekordan Dallasov transfer, a hrvatski napadač u Dallas prelazi za deset milijuna eura dok je Amerikanci Benfici isplatiti još tri milijuna na osnovu raznih bonusa.

Očekuje se da klubovi papirologiju odrade tijekom utorka nakon čega više ne bi bilo zapreka za potpis ugovora i dovršetak posla.

Musa je mogao ostati u Benfici, ali status mu se ne bi dramatično mijenjao, no želio je promijeniti sredinu kako bi prvenstveno dobio veću minutažu i nastupe u kontinuitetu. Bilo je dosta interesa i iz Europe, ali ponuda Dallasa bila je najprimamljivija.

FOTO: EPA/PAULO CUNHA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!