Košarka

Standardno dobar Bogdanović, Cavaliersi u završnici slomili Pistonse

Petar Jenjić • četvrtak, 01.02.2024.
Standardno dobar Bogdanović, Cavaliersi u završnici slomili Pistonse
Foto: EPA

Bojan Bogdanović odigrao je vrlo dobru utakimcu, a njegovi Detroit Pistonsi poraženi su na gostovanju kod Cleveland Cavaliersa. Presudila je serija poena u završnim minutama...

Cleveland Cavaliersi sinoć su na svom parketu došli do nove pobjede u sezoni, a čak 11 u zadnjih 12 utakmica čime su ponovno potvrdili svoju odličnu formu.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U goste su stigli najlošiji Detroit Pisonsi koji su pružili dobar otpor domaćinu, ali su na kraju poraženi sa 128:121 što ih je dovelo do omjera od 6-41.

Nešto više od tri minute prije kraja Pistonsi su imali vodstvo 118:116, ali uslijedila je serija Clevelanda od 10:0. Čak 20 koševa u posljednjoj četvrtini ubacio je Donovan Mitchell koji je ponovno bio neprikosnoven kada je to bilo potrebno.

Mitchell je susret zaključio s 45 poena, šest skokova i osam skokova, dok je Darius Garland dodao 19 koševa.

Možemo reći već standardne brojke za Detroit Pistonse imao je Bojan Bogdanović koji je susret zaključio sa 17 poena (1/4 za dva, 4/8 za tricu, slobodna bacanja 3/4) i dva skoka za 30 minuta igre. Momčad je s 20 koševa predvodio Danilo Gallinari.

Los Angeles Clippersi i sinoć su igrali bez ozlijeđenog Ivice Zupca, a na gostovanju kod Washington Wizardsa slavili su bez prevelikih problema sa 125:109. To im je bila šesta pobjeda u zadnjih sedam utakmica.

Kawhi Leonard s 31 poenom, devet skokova i četiri ukradene lopte predvodio je Clipperse, James Harden dodao je 25 koševa, devet skokova i pet asistencija.

Wizardse je predvodio Kyle Kuzma s 27 koševa.

NBA:
Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons 127:121
Washington Wizards - LA Clippers 109:125

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!