Košarka

Odlična večer Bogdanovića nije spasila Pistonse protiv Clippersa

Branimir Korać • subota, 03.02.2024.
Odlična večer Bogdanovića nije spasila Pistonse protiv Clippersa
Foto: EPA

Jedini Hrvat koji je noćas bio u akciji u NBA ligi bio je Bojan Bogdanović. On je odigrao odličnu utakmicu protiv Los Angeles Clippersa, ali Detroit je svejedno poražen...

Detroit Pistonsi nisu uspjeli doći do svoje sedme ovosezonske pobjede. Bili su dosta dugo ravnopravan protivnik Los Angeles Clippersima, ali gosti su na kraju ipak slavili sa 136:125.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U redovima Clippersa i dalje za nastup ne konkurira Ivica Zubac dok je na drugoj strani stajao Bojan Bogdanović koji je bio vrlo raspoložen. A7e9eHG6VYXubb6v

Clippersi su ipak bili prejaki i još jednom su potvrdili odličnu formu. Ovo im je sedma pobjeda u posljednjih osam susreta te su sada na omjeru 32-15, imaju isti broj poraza kao o Thunder i Timberwolvesi koji su ispred, ali zbog dvije pobjede više.

Ovu utakmicu posebno će pamtiti Russell Westbrook koji je dosegnuo granicu od 25 tisuća poena u karijeri.

Clippersi su imali problema u početku, nisu najbolje ušli u utakmicu i Detroit je vodio s 14 poena viška u prvoj dionici, međutim nastavku susreta stvari su ipak sjele na svoje mjesto.

Detroit je na kraju ubacio 17 trica iz 40 pokušaja dok je Los Angeles bio bliže 50-postotnoj preciznosti šutirajući 14/29. Presudile su izgubljene lopte kojih je Detroit imao gotovo dvostruko više.

Bojan Bogdanović je za 30 minuta ubacio 26 poena (3/4 za dva, 6/9 za tri, 2/2 slobodna bacanja) uz tri asistencije. Više od njega ubacio je samo Jaden Ivey koji je susret završio s 28 poena.

Kod Clippersa Kawhi Leonard upisao je 33 poena, a Westbrook 25 poena i devet asistencija.

NBA:
Detroit Pistons - Los Angeles Clippers 125:136

FOTO: EPA/ERIK S. LESSER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!