Zimski sportovi

Momčad Austona Matthewsa pobjednik NHL All Star finala

HINA, Petar Jenjić • nedjelja, 04.02.2024.
Momčad Austona Matthewsa pobjednik NHL All Star finala

Sinoć je u Torontu odigralo finale NHL All Star utakmice. Do pobjede je došla momčad Matthews koja je svladala momčad McDavid rezultatom 7:4...

Momčad Austona Matthewsa pobijedila je NHL All Star utakmicu koja je odigrana u Torontu, a njen kapetan, 26-godišnji američki hokejaš na ledu, proglašen je za najkorisnijeg igrača večeri.

Igraj na hokej na ledu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Mislim da je sve bilo malo pristrano. U redu, mi smo pobijedili, ali ja sam igrač Toronta, igrali smo u Torontu pa u tome pronalazim konačnu vezu", skromno je zaključio Matthews koji je trenutačno s 40 pogodaka prvi strijelac NHL lige. Ujedno je Matthews bio najbolji strijelac lige u dvije od posljednje tri sezone kao i MVP igrač 2022. godine.

All Star večer odigrana je u turnirskom formatu. Nastupile su četiri momčadi, prvo u polufinalima, a igralo se dva puta po deset minuta s trojicom igrača na ledu uz vratara.

Obje polufinalne utakmice su odlučene raspucavanjem. Momčad Matthews je s ukupnih 6:5 svladala sastav Hughes, dok je momčad McDavid bila bolja s 4:3 od sastava McKinnon.

U finalu je momčad Matthews nadjačala sastav McDavid 7:4. Kapetan Auston Matthews je postigao u finalu dva pogotka, dok su po jedan dodali: Keller, Mamer, Forsberg, DeBrincat i Barzal. Na drugoj strani strijelci su bili: Jenner, Pastrnak, Draisaitl i Hertl.

NHL All Star:
Momčad Matthews - Momčad McDavid 7:4

FOTO: Pixabay

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!