Košarka

Sixersi vjeruju da bi se Embiid mogao vratiti pred doigravanje

Petar Jenjić • srijeda, 07.02.2024.
Sixersi vjeruju da bi se Embiid mogao vratiti pred doigravanje
Foto: EPA

Zahvat na lijevom koljenu imao je Joel Embiid koji je sada u postupku oporavka i rehabilitacije. Iz Philadelphia 76ersa vjeruju da bi se mogao vratiti pretkraj regularnog dijela sezone, uoči doigravanja...

Najbolji igrač Philadelphia 76ersa Joel Embiid podvrgnuo se zahvatu na lijevom koljenu u utorak i nakon otprilike četiri tjedna bit će ponovno procijenjen.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Od presudne važnosti bit će sljedećih nekoliko tjedana u procesu oporavka i rehabilitacije, ali Sixersi vjeruju da postoji prostor u kojem bi se Embiid mogao vratiti do kraja regularnog dijela sezone, pred početka doigravanja.

Embiid je imao ozljede na oba koljena tijekom karijere, ali ovo je stiglo u itekako nezgodno vrijeme. Igrač predvodi NBA ligu s 35.3 poena u prosjeku, dok je njegova ekipa na petom mjestu Istoka s 30 pobjeda i 19 poraza. Izgubili su šest od zadnjih sedam utakmica.

Slijedi im domaća utakmica protiv Golden State Warriorsa, a zatim i Atlanta Hawksa, nakon čega idu na dva gostovanja, kod Washington Wizardsa pa Cleveland Cavaliersa.

FOTO: EPA/RHONA WISE

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!