Rukomet

Čeka se službena potvrda, novi izbornik stiže na hrvatsku klupu

Petar Jenjić • subota, 10.02.2024.
Čeka se službena potvrda, novi izbornik stiže na hrvatsku klupu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Prema pisanju Sportskih novosti, hrvatska rukometna reprezentacija vrlo brzo dobit će novog izbornika. Ono što se pisalo ranijih dana, uskoro bi trebalo dobiti i službenu potvrdu. Dagur Sigurddson doći će na klupu Hrvatske...

Iako se još uvijek čeka službena potvrda, čini se da će islandski stručnjak Dagur Sigurdsson sigurno preuzeti hrvatsku rukometnu reprezentaciju, pišu Sportske novosti. Samo se čeka službena objava.

Igraj na rukometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U Hrvatskom rukometnom savezu odlučili su kako je vrijeme za promjenu i ulaganje, nisu skrivali kako su strani treneri u igri, a čini se da je izbor pao ovog trenera koji iza sebe ima velike uspjehe u karijeri.

Sigurdsson je raskinuo ugovor s Japanskim rukometnim savezom, a to sigurno ne bi napravio da nije imao dogovor s novim poslodavce. U ovom slučaju Hrvatskom.

Bio je izbornik Austrije, a zatim i trener Fuchse Berlina s kojim je osvojio njemački kup 2014. godine, a zatim i Europsku ligu i Super Globe. S Njemačkom je osvojio europsko zlato 2016., a iste godine i broncu na Olimpijsim igrama.

Zadnjih šest godina radio je za japansku reprezentaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!