Košarka

Bogdanović dobar u tijesnom porazu Knicksa, Šarić bolji od Šamanića

Petar Jenjić • utorak, 13.02.2024.
Bogdanović dobar u tijesnom porazu Knicksa, Šarić bolji od Šamanića
Foto: EPA

Bojan Bogdanović odigrao je solidnu utakmicu u tijesnom porazu svojih New York Knicksa na gostovanju kod Houston Rocketsa. S druge strane, Golden State Warriorsi bili su bolji od Utah Jazza...

Sedmu pobjedu u zadnjih osam utakmica upisali su Golden State Warriorsi koji su slavili na gostovanju kod Utah Jazza sa 129:107. Jazzerima je ovo bio peti poraz u zadnjih osam susreta.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Najbolji je kod Warriorsa bio Klay Thompson s 26 poena i šest skokova, dok je Steph Curry dodao 25 koševa, šest skokova i deset asistencija. Dario Šarić ostao je bez poena za 11 i pol minuta u igri (0/3 iz igre), ali je dodao tri skoka i jednu asistenciju.

Po 22 poena kod domaćih ubacili su Collin Sexton (šest skokova, pet asistencija) i Jordan Clarkson. Luka Šamanić skupio je skok za nešto više od dvije minute na terenu.

Dvojben je bio prekršaj Jalena Brunsona u doslovno zadnjoj sekundi utakmice Houston Rocketsa i New York Knicksa. Na liniju slobodih bacanja otišao je Aaron Holiday i poentirao za konačnih 105:103.

Bojan Bogdanović tako u drugoj utakmici za Knickse nije upisao pobjedu, a susret je zaključio s 15 koševa (7/13 za dva, 1/5 za tricu, slobodna bacanja 0/1) i četiri skoka za 23 minute u igri. Najbolji je kod Knicksa bio Brunson s 27 koševa i sedam asistencija.

Rocketse je do pobjede predvodio Dillon Brooks s 23 koša i pet skokova, dok je Jabari Smith Jr. dodao 20 poena i sedam skokova.

NBA:
Utah Jazz - Golden State Warriors 107:129
Houston Rockets - New York Knicks 105:103

FOTO: EPA/JOHN G. MABANGLO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!