Košarka

Gripe potpuno rasprodane za dvoboj Splita i Zadra

Petar Jenjić • utorak, 13.02.2024.
Gripe potpuno rasprodane za dvoboj Splita i Zadra
Foto: Milan Šabić/HINA

Split je na svojim društvenim mrežama objavio da karata za dvoboj protiv Zadra više nema. Ove dvije ekipe susreću se u četvrtfinalu SuperSport Kupa Krešimira Ćosića...

Kuglice su već u četvrtfinalu spojile dvije trenutno najbolje ekipe u hrvatskom prvenstvu. Split će igrati protiv Zadra, a s obzirom na to da se završnica SuperSport Kupa Krešimira Ćosića igra na Gripama, jasno je da je interes jako velik.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ove dvije momčadi često se susreću zadnjih godina, a zadnja dva međusobna finala prvenstva Hrvatske otišla su na stranu Zadrana. U ovoj sezoni odigrali su tri međusobna dvoboja, Zadar je slavio dva puta, no Split je bio bolji u onom posljednjem kada je Jusupova momčad igrala bez Marka Ramljaka i Luke Božića.

Utakmica, koja je na rasporedu u srijedu od 20 sati, donijela je i rasprodane ulaznice, a Split je vijest objavio u ponedjeljak u večernjim satima na svojim društvenim mrežama. Na Gripama bi trebalo biti nešto više od dvije tisuće gledatelja.

Podsjetimo, Cibona je najuspješnija s devet trofeja u ovom natjecanju, Zadar ih ima osam, a Split pet. Međutim, Žuti su zadnji osvojili prije točno 20 godina u Jazinama i sigurno bi htjeli prekinuti sušu trofeja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!