Košarka

Dobar nastup Zupca u pobjedi Clippersa kod Šarićevih Warriorsa

Branimir Korać • četvrtak, 15.02.2024.
Dobar nastup Zupca u pobjedi Clippersa kod Šarićevih Warriorsa
Foto: EPA

Los Angeles Clippersi upisali su novu pobjedu, u San Franciscu su bili bolji od Golden State Warriorsa sa 130:125. Dobru utakmicu odigrao je Ivica Zubac...

Los Angeles Clippersi slavili su u San Franciscu 130:125 zahvaljujući preokretom u posljednjoj dionici gdje je Golden State imao plus 12, ali nije zadržao to vodstvo.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Igrač odluke bio je Norman Powell koji je u posljednjih sedam minuta ubacio četiri trice i povukao svoju momčad do pobjede.

Ovaj dvoboj propustio je Kawhi Leonard koji je lakše ozlijeđen i pod upitnikom je nastup na All Star susretu u Indianapolisu.

Dobru utakmicu u dresu Clippersa odradio je Ivica Zubac koji je za 22 minute na parketu ubacio 13 poena (5/7 za dva, 3/4 slobodna) uz deset skokova, tri asistencije, dvije osvojene lopte i dvije blokade.

Inače, najbolji kod Clippersa bili su James Harden s 26 poena i osam skokova, Paul George s 24 poena te Powell s 21 poenom.

Kod Warriorsa Stephen Curry ubacio je 41 poen, a Brandin Podziemski dodao je 25 poena. Dario Šarić za šest minuta ostao je bez poena uz dvije promašene trice.

NBA:
Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 125:130

FOTO: EPA/ALLISON DINNER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!