Tenis

Marin Čilić ponovno u problemima s ozljedom, otkazao nastup u Riju i Santiagu

Branimir Korać • četvrtak, 15.02.2024.
Marin Čilić ponovno u problemima s ozljedom, otkazao nastup u Riju i Santiagu
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Marin Čilić mora na novu pauzu. Hrvatski tenisač potvrdio je kako je zbog ozljede prisiljen propustiti nastup na turniru u Riju i Santiagu...

Marin Čilić još uvijek je na putu povratka nakon jednogodišnje pauze zbog ozljede i za očekivati je kako će biti sitnijih problema koji obično prate sportaše u tim prvim mjesecima nakon povratka.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tako je i Čilić morao skratiti južnoameričku turneju na kojoj je odigrao samo jedan meč.

U prvom kolu ATP turnira u Buenos Airesu, Marin je igrao protiv Lasla Đerea, dobro je krenuo, ali u nastavku meča jako je pao i upisao poraz u tri seta.

U konačnici otkriveno je kako je za sve kriv problem s ozljedom koji dovodi do nove pauze.

"Žao mi je što moram objaviti da ću zbog manje ozljede koju sam zadobio u posljednjem meču morati skratiti vrijeme boravka u Južnoj Americi, kako bih se oporavio kako treba. Hvala svima u Buenos Airesu na nevjerojatnom gostoprimstvu, samo bih volio da je naše zajedničko vrijeme potrajalo duže."

"Organizatorima turnira u Riju i Santiagu, hvala vam na prilici, shrvan sam što neću moći nastupiti pred sjajnim navijačima u Rio de Janeiru i Santiagu. Vaša podrška mi znači puno i obećavam da ćemo to nadoknaditi u budućnosti", poručio je Čilić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!