Košarka

Repeša: 'Sada kada smo na 40 minuta do trofeja, bilo bi šteta izgubiti ga'

Mihaela Bradovski • subota, 17.02.2024.
Repeša: 'Sada kada smo na 40 minuta do trofeja, bilo bi šteta izgubiti ga'
Foto: Ivana Ivanović/HINA

Cibona je očekivano rutinski odradila posao protiv Dubrave u polufinalu SuperSport Kupa Krešimir Ćosić. U zagrebačkom dvoboju Vukovi su slavili s 80:67...

Cibona je cijelim tijekom msusreta imala rezultat pod kontrolom, a prvo ime u njenim redovima bio je raspoloženi Krešimir Radovčić.

Igraj na košarkaške utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Znali smo da načelno imamo jednostavniji raspored, no to nas ne spašava jer nas u finalu vrlo vjerojatno čeka ponajbolja hrvatska ekipa. Čestitke svim ekipama na plasmanu na završnicu. Draž Kupa je takva, ide se na jednu utakmicu i svatko svakoga može dobiti. Odradili smo dobar posao i sada se okrećemo finalnoj utakmici. Pressing će biti na našim protivnicima jer mi u finalu nemamo što izgubiti, plasirali smo se s ekipom takvom kakva jest. Idemo na glavu bez obzira na umor, svi smo u istoj situaciji", istaknuo je Domagoj Vuković.

Dino Repeša dodaje kako bi sada bilo šteta izgubiti kada se već došlo do finala.

"Nije bilo lako, druga utakmica u tri dana sa šest igrača. Od prve minute smo pristupili ozbiljno i bilo je očigledno da smo imali dan za pripremu. Nažalost, u prvom poluvremenu nas nije išao šut, zato smo i imali +9 unatoč dobroj igri. U drugom smo poluvremenu iskoristili prednost pod košem s obzirom da smo igrali s dva visoka igrača, s Vukovićem i Bundovićem. Došli smo do finala, no sad kad smo na 40 minuta do trofeja, bila bi ga šteta izgubiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!