Nogomet

Očekuje nas nova pomama za sličicama: HNS izdaje album 'Vatreni put'

Mario Borko • ponedjeljak, 19.02.2024.
Očekuje nas nova pomama za sličicama: HNS izdaje album 'Vatreni put'
Foto: hns.family

HNS je objavio da će uskoro u prodaju novi album. "Vatreni put" imat će 82 stranice i 370 sličica s jedinstvenim QR kodovima…

Vjerojatno ponukani sjajnim uspjehom koji je među navijačima polučio prvi Paninijev SuperSport HNL album, iz HNS su se odlučili proizvesti vlastiti i nazvati ga "Vatreni put". Album će na 82 stranice i s 370 sličica obilježiti sve najvažnije trenutke u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije od prve međunarodne nogometne utakmice 1990. do finala Lige nacija 2023. godine.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Tek što su kiosci diljem Hrvatske uspjeli zadovoljiti potrebe pratitelja SuperSport hrvatske nogometne lige i omogućiti dovoljan broj Panini paketića, pred njih dolazi novi izazov. Vjerujemo da su ljudi iz HNS-a nešto naučili na greškama i da do manjka sličica neće doći. Jer album od 370 samoljepljivih fotografija koje prate povijest hrvatske nogometne reprezentacije mogle bi biti još traženije.

HNS je u izradi albuma koristio fotografije najpoznatijih hrvatskih sportskih fotografa: Radiše Mladenovića, Roberta Beloševića, Siniše Hančića, Matka Biljka i Drage Sopte. Uz to napravljena je i digitalna platforma, svaka sličica ima vlastiti QR kod koji nakon skeniranja otkriva sadržaj u aplikaciji. Tamo će biti dostupni kvizovi na kojima će se moći osvojiti vrijedne nagrade, a svi sakupljači će imati priliku glasati za najbolju postavu reprezentacije svih vremena.

Predsjednik saveza Marijan Kustić objasnio je ideju iza albuma:

“Iznimno sam zadovoljan činjenicom da izlazi album sa sličicama posvećen uspješnoj povijesti hrvatske nogometne reprezentacije. On nije samo kronika puta Vatrenih od povijesne utakmice protiv SAD-a do najvećih uspjeha osvajanjem četiriju medalja, već i ono što ostaje u naslijeđe generacijama koje tek dolaze. Uvjeren sam da će “Vatreni put” pronaći put do kolekcionara i navijača hrvatske nogometne reprezentacije koji će se tako još jednom prisjetiti veličanstvenih dosega Vatrenih kroz povijest.“

"Vatreni put" će na prodajnim mjestima biti dostupan od 20. veljače. Od 370 sličica, 74 će biti na holografskom materijalu, a od toga su 52 zlatne.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!