Nogomet

Iz Dinama javili: Rasprodan je sav raspoloživi kapacitet tribine sjever dolje za susret protiv Betisa

Mario Borko • utorak, 20.02.2024.
Iz Dinama javili: Rasprodan je sav raspoloživi kapacitet tribine sjever dolje za susret protiv Betisa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U ponedjeljak je krenula prodaja karata za uzvratnu utakmicu između Dinama i Real Betisa, a utorak ujutro su iz kluba javili da su ulaznice za tribinu sjever dolje rasprodane…

Dinamo dugo nije bio u takvoj upravljačko-rezultatskoj krizi u kakvoj se sada nalazi, ali još duže nije bio ovoliko posjećen. Gotovo sedam tisuća navijača u prosjeku ove sezone pohodi Maksimir, takva je bila i službena posjeta na posljednje dvije domaće utakmice protiv Gorice i Varaždina, ali dojam je da su brojači zakazali. A čini se da još glasnija podrška Modre očekuje u uzvratnoj utakmici Konferencijske lige protiv Real Betisa.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

U utorak ujutro iz kluba su javili da je sav raspoloživ kapacitet za tribinu sjever dolje rasprodan. Prodaja je za članove krenula u ponedjeljak, a svi ostali karte mogu kupiti od utorka u 11 sati. Nekih 30 minuta nakon otvaranja Ticket pointa iz kluba su javili da je navijačka tribina već treću utakmicu u nizu rasprodana.

Za ovu utakmicu otvoren je cijeli raspoloživi kapacitet stadiona, dakle preostale su ulaznice za zapad dolje, zapad gore i sjever gore. Pred Maksimirom su se već prije 11 sati stvorile gužve i vrlo je lako moguće da će još koja tribina do kraja dana biti rasprodana.

Momčad Sergeja Jakirovića bez obzira na blijede partije u prvenstvu, očekuje još jedna gromoglasna podrška s tribina. Navijači se očito sve više vraćaju zagrebačkom klubu, a na klubu je da im uzvrati rezultatima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!