Nogomet

Antonio Marin na treningu zaradio tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta

Filip Mihoković • srijeda, 21.02.2024.
Antonio Marin na treningu zaradio tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Olimpija je objavila na službenim stranicama vijest o ozljedi Antonija Marina. Bivši dinamovac na treningu je osjetio bol u koljenu, a nakon pretraga otkriveno je da se radi o puknuću prednjeg križnog ligamenta.

U posljednjim sekundama treninga u ponedjeljak, Antonio Marin osjetio je snažne bolove u desnom koljenu. Glasan krik dvostrukog strijelca s utakmice protiv Radomlja odmah je izazvao zabrinutost u taboru Zmajeva, a niz pregleda koje je 23-godišnjak obavio u sljedećim satima potvrdili su najgore, radi se o rupturi prednjega križnog ligamenta u desnom koljenu.

Igraj na utakmice slovenskog prvenstva na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bit će to velik udarac za Olimpiju i Marina, koji se pridružio slovenskoj momčadi u zimskom prijelaznom roku. Bivši dinamovac za Olimpiju je odigrao dvije utakmice, a u 3:1 pobjedi protiv Radomlja postigao je dva pogotka. Sada će duže vrijeme izbivati s nogometnih terena, a klub je na službenim stranicama izrazio podršku igraču kojeg čeka zahtjevan proces oporavka:

"Antonio Marin ima puknuće prednjeg križnog ligamenta. U svijetu nogometa, takva ozljeda znači dugotrajnu odsutnost s terena, a višemjesečna rehabilitacija istovremeno će zahtijevati veliku dozu strpljenja. Datum nužne operacije još nije potvrđen, no činjenica je da ćemo u NK Olimpiji čvrsto stajati uz igrača tijekom zahtjevnog razdoblja i pružiti mu svu potrebnu podršku na putu povratka u natjecateljski ritam."

Marin je prije ozljede igrajući za Olimpiju konačno počeo pokazivati potencijal o kojem se govori već više godina, a sada ga, nakon operacije, čeka duga rehabilitacija te neće zaigrati do kraja sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!