Košarka

LeBron James neće igrati protiv Šarića i društva u San Franciscu

Petar Jenjić • četvrtak, 22.02.2024.
LeBron James neće igrati protiv Šarića i društva u San Franciscu
Foto: EPA

Večeras je na rasporedu drugi ovosezonski dvoboj između Golden State Warriorsa i Los Angeles Lakersa. U njemu sigurno neće nastupiti LeBron James zbog problema s gležnjem...

U noći s četvrtka na petak vraća nam se NBA liga. All-Star pauza je gotova i večeras ćemo pratiti 12 utakmica, a jedna od njih igrat će se u San Franciscu u 4 sata po hrvatskom vremenu.

Igraj na Warriors - Lakers na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Trenutno deseti Golden State Warriorsi (27-26) ugostit će devetoplasirane na Zapadu, Los Angeles Lakerse (30-26). Obje momčadi trenutno su na šest pobjeda u zadnjih sedam utakmica, a u jednom dvoboju ove sezone Lakersi su slavili sa 145:144 nakon produžetka.

U večerašnjem susretu neće nastupiti LeBron James zbog manjih problema s lijevim gležnjem. Još za vrijeme All-Stara rekao je da će iskoristiti ovo vrijeme za dodatan tretman, a status za sljedeće utakmice, protiv San Antonio Spursa i Phoenix Sunsa, tek se treba utvrditi.

Ne postoji velika briga za Lakerse koji se nadaju da će oporavak proći brzo. Kod Warriorsa neće biti Chrisa Paula zbog ozljede ruke, dok je pod znakom pitanja nastup Garyja Paytona II zbog bolesti.

Za Warriorse bi trebao nastupiti Dario Šarić koji je ove sezone na prosjeku od 9.4 poena, 5.1 skoka i 2.6 asistencija za 19 minuta na terenu. U posljednje vrijeme nije dobivao previsoku minutažu, ali nadamo se skoroj promjeni.

FOTO: EPA/BOB PEARSON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!