Tenis

Carlos Alcaraz vraća se već u Indian Wellsu

HINA, Petar Jenjić • četvrtak, 22.02.2024.
Carlos Alcaraz vraća se već u Indian Wellsu
Foto: EPA

Carlos Alcaraz neće dugo izbivati s teniskih terena zbog ozljede zadobivene na ATP turniru u Rio de Janeiru. Radi se o drugostupanjskom istegnuću laterlanih ligamenata koje će ga odvojiti svega nekoliko dana...

Drugi tenisač svijeta, Španjolac Carlos Alcaraz, objavio je putem društvenih mreža da neće dugo izbivati s terena zbog ozljede skočnog zgloba koju je zadobio na turniru u Rio de Janeiru te da će biti spreman za sudjelovanje na prvom ovogodišnjem Masters 1000 turniru, u Indian Wellsu.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Obavio sam magnetsku rezonancu zgloba nakon jučerašnje ozljede. Dijagnoza je drugostupanjsko istegnuće laterlanih ligamenata, to će me istegnuće odvojiti od terena na nekoliko dana. Vidimo se u Las Vegasu i Indian Wellsu", poručio je Alcaraz i time razveselio svoje navijače.

Prvi ovogodišnji turnir iz serije Masters 1000, onaj u kalifornijskoj pustinjskoj oazi, na rasporedu je od 6. do 17. ožujka. Kako je najavio, Alcaraz će biti spreman za povratak i prije sljedećeg nastupa na ATP Touru, jer za 3. ožujka ima ugovoren ekshibicijski dvoboj protiv sunarodnjaka Rafaela Nadala u Las Vegasu.

Radi se o događaju koji nosi naziv "Netflix Slam", a meč će biti odigran u Michelbob ULTRA Areni.

FOTO: EPA/LUCIANO GONZALEZ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!